ОСТАННІ НОВИНИ

«Мертвий півень» проведе тур від Харкова до Києва

|

«Мертвий півень» вирушає у східні регіони Батьківщини зі своїми новими доробками: диском the best-хітів гурту «Мертвий півень. Вибраний народом» та проектом «Кримінальні сонети». Як зазначено в повідомленні гурту, тур розпочинається у Харкові 20 червня та фінішує у Києві 29, а поміж тим будуть Дніпропетровськ, Одеса і Донецьк.

Зважаючи на те, що концерти туру збігаються в датах з матчами чемпіонату Європи з футболу, «Мертвий півень» урочисто обіцяє під час концертів оголошувати рахунок кожного матчу. А в Києві фанів очікує подвійна забава: фінальний концерт туру разом з фінальним матчем Євро-2008. Місько Барбара – коментатор матчу. Для особливо запеклих та азартних фанів – футбольний тоталізатор: тим, хто вгадає переможця і рахунок, у подарунок – футболки з символікою та автографами «мертвих півнів».

Диск «Мертвий півень. Вибраний народом» записано наживо під час концерту в Києві 13-го квітня. Пісні, що увійшли до диску, обрали фанати під час інтернет-голосування. До списку увійшли такі композиції: «Агов, мої маленькі чортенята», «Б`ютифул Карпати», «Коли ти смієшся», «Ми помрем не в Парижі», «Переваги окупаційного режиму», «Поцілунок», «Аnd Everybody Fucks You», «Without You», «Гобелен», «Гуцулка Ксеня», «Франсуа», «Старенький Харлей», «Ето. Бонус: Холодно» (відео-кліп).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *