ОСТАННІ НОВИНИ

Табаков дасть у Львові два концертами в один день

|

Шостого червня у Львівській філармонії виступатиме співак Павло Табаков з двома концертами. Як повідомляють організатори, концерти відбуватимуться у рамках першого туру виконавця містами Західної та Центральної України – на підтримку його дебютного альбому „Тільки ти моя”.

Концертний тур Павла Табакова стартував у першій половині травня. Позаду – майже увесь гастрольний маршрут: Рівне, Вінниця, Ужгород, Чернівці та Хмельницький. Опісля львівських виступів 6 червня на співака чекають ще у Житомирі – 9 червня.

– Найсильніше враження під час гастролей на мене справила гарна реакція публіки, – каже Павло Табаков. – Приємно, що українцям до вподоби якісний музичний репертуар. Найтепліше нас приймали у Рівному та Чернівцях. У чернівецькому “Літньому театрі” з перших нот, стоячи, зустріли “Червону руту” Володимира Івасюка.

Гастролює Табаков із групою музикантів. А спеціальним гостем його концертів є чоловічий вокальний гурт “Орфей”. Артисти “підкуповують” публіку “живим” звуком та якісним пісенним матеріалом. Павло співає чотирма мовами: українською, англійською, французькою та італійською. Майже двогодинна концертна програма складається як із хітів Табакова “Тільки ти моя”, “Параноя”, “Загублені слова”, “Запитай”, так і з зовсім нових пісень, які невдовзі увійдуть до його другого альбому.

– Зокрема, виконую дві прем’єрні “ангельські” пісні – мою авторську “Янголя” та “Мій ангел” на музику Юрія Гнатковського, також “вибухову” композицію на слова Мар’яни Савки і музику Геннадія Крупніка “Ти підпалила рай”, – розповідає співак. – А з “Орфеєм” співаємо “Богемську рапсодію” – з репертуару легендарної групи Queen. Хто був на моїх перших сольних концертах у Львові – у жовтні минулого року, обіцяю, не розчарується і цього разу».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *