ОСТАННІ НОВИНИ

На сесії ЛМР вирішать долю незаконного функціонування заправки на Мазепи - Замарстинівській

|

У четвер у пленарному засіданні сесії Львівської міської ради візьмуть участь представники контролюючих служб міста. Їх запросили для обговорення ситуації із незаконним функціонуванням автозаправної станції на вул. Гетьмана Мазепи – вул. Замарстинівській 170а у Львові. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

З відповідним запрошенням до керівників служб звернувся міський голова Львова Андрій Садовий. Серед запрошених: начальник Головного управління Міністерства надзвичайних ситуацій у Львівській області Сергій Дмитровський, головний державний санітарний лікар міста Раїса Потицька, головний державний санітарний лікар Шевченківського району Львова Володимир Єрмолаєв, начальник Львівських міських електромереж ВАТ «Львівобленерго» Михайло Хаман та в.о. голови правління ВАТ «Львівобленерго» Володимир Матвіїшин. Присутні також доповідатимуть про заходи, що були вжиті для припинення діяльності станції як об’єкта підвищеної небезпеки, що створює загрозу для життя і здоров`я мешканців міста.

Нагадаємо, що функціонування об`єкта підвищеної небезпеки – автозаправної станції на вул. Гетьмана Мазепи – вул. Замарстинівській 170а у м. Львові міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки визнала незаконним через відсутність дозволів відповідних контролюючих служб на проектування та спорудження автозаправної станції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *