ОСТАННІ НОВИНИ

Будівельники презентуватимуть весняну виставку

|

XVІІ міжнародна виставка «БудЕКСПО-весна2008» пройде у Палаці спорту “Україна” 18-21 березня .

У роботі виставки візьме участь понад 200 фірм, більшість з яких представляють Львів та Львівську область. Близько третини учасників виставки гості з Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Одеської, Полтавської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Чернівецької областей України, Греції, Польщі, Чехії та Словаччини.

Виставка «БудЕКСПО-весна-2008» дасть змогу відвідувачам оглянути новинки в різних галузях. Актуальними для широкого кола відвідувачів стануть теми утеплення будинків та різноманітних інсталяцій для будинків, а саме опалення, водопостачання та водовідведення, вентиляція тощо.

І, звичайно ж, на будівельній виставці будуть широко представлені вироби та матеріали для власного будівництва. Це і будівельні риштування і швидко монтовані будівлі українського та закордонного виробництва.

В експозиції багатьох учасників будуть представлені також високоякісні декоративно-оздоблювальні та теплоізоляційні матеріали, різноманітні труби, покриття для підлоги, лаки, фарби, шпаклівки, газові опалювальні апарати та насоси, системи охоронної та пожежної сигналізації, керамічна плитка, стильна покрівля для елітних об`єктів, електричні системи опалення, високоякісний паркет та різноманітні дзеркала та скло, спецодяг та багато іншого.

Під час виставки заплановані презентації нових профілів для виготовлення вікон та дверей, новинок будівельної хімії.

В рамках заходу буде проведено ряд семінарів для фахівців про особливості проектування сучасного ліфтового та ескалаторного обладнання, тенденцій та перспектив розвитку ринку алюмінієвих систем в будівництві.

Фахівці та всі зацікавлені відвідувачі матимуть змогу ознайомитись зі спеціалізованими виданнями, котрі висвітлюють питання будівництва, архітектури, дизайну помешкань, тепло-,водо-, газопостачання та суміжних галузей.

Організатор виставки – АТ «Гал-ЕКСПО» , повідомляє прес-служба ЛОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *