ОСТАННІ НОВИНИ

Стрийський парк прибрали… учні ПТУ

|

Понад 140 учнів професійно-технічних навчальних закладів міста під керівництвом президента Ради учнівського самоврядування Андрія Шевціва та всі працівники міського управління екології та благоустрою взяли 15 березня участь в акції з прибирання та впорядкування Стрийського парку, незважаючи на несприятливі погодні умови. Як повідомляє прес-служба ЛМР, на близько 10 га зібрали близько 3 тонн побутового сміття. Крім того, центральну алею від станції «Сонячна» з боку вул. Стрийської очистили від листя.

Дирекція ЛКП «Зелений Львів», яке є балансоутримувачем парку, забезпечила учасників акції необхідним інвентарем (рукавиці, пакети для сміття, віники, граблі, лопати) та трактором для вивезення зібраного сміття, а директор ресторану «Деліс» Роман Карапінка забезпечив усіх учасників безкоштовним харчуванням та гарячим чаєм.

Як повідомили в управління екології та благоустрою, серед землекористувачів парку, яких заздалегідь повідомили про проведення акції, узяли участь лише представники ГО «Львівська торгово-промислова палата України».


Управління екології та благоустрою ЛМР висловлює щиру подяку всім учасникам проведеної акції та закликає всіх небайдужих мешканців міста надалі долучатися до акцій з прибирання та впорядкування парків, скверів та зелених зон нашого міста.

Нагадаємо, з ініціативи Ради учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів м. Львова та Управління екології та благоустрою ЛМР стартувала акція «Парки – легені міста», метою якої є допомога в утриманні парків у належному стані, покращення їх благоустрою і залучення небайдужих мешканців та волонтерів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *