ОСТАННІ НОВИНИ

Кузьма (Скрябін) презентував у Львові «Пающіє труси»

|

Новий скандальний музичний проект «Пающіє труси» презентував сьогодні у Львові його ініціатор та ідейний натхненник, соліст гурту «Скрябін» Андрій Кузьменко. «Це буде дівоча панкова група, яка буде хаяти наш шоу-бізнес. Вони фактично розкриватимуть його анатомію. Назви пісень «Ліжко продюсера», «Пающіє труси» говоритимуть самі за себе. Тобто все, що зараз відбувається у нашому шоу-бізнесі, служитиме лейт-мотивом для групи», – розповів Кузьма.

Як він повідомив, ідея проекту прийшла в голову після того, як співачка Наталка Могилевська попросила Кузьму «підшаманити» одну з її пісень. У процесі «шаманства» Андрій Кузьменко і почав писати пісню «Пающіє труси», яка згодом переросла в ідею створити гурт з аналогічною назвою.

«У групі буде троє секстового виду дівчат і одна вдвічі від них нижча, і над нею будуть мухи літати. Мене задовбало все те, що твориться у нас на сцені, мене задовбало те, що крутять по радіо. Маса дівочих груп є абсолютно подібні, і я не хочу, щоб наших дітей кормили цим продуктом», – наголосив Кузьма.

Заплановано, що гурт «Пающіє труси» працюватиме за «класикою жанру» сучасного українського попсового шоу-бізнесу, тобто співатиме лише під «фанеру», а його склад змінюватиметься перед кожним виступом. Лише одна із учасниць «Пающіх трусов» Оля (над якою, відповідно до ідеї Кузьми, і «літатимуть мухи») буде незмінною складовою гурту, яка, до того ж, співатиме наживо. Решта ж учасниць лише відкриватимуть роти на виступах – запевнив Андрій Кузьменко.

Тексти майбутньому гурту писатиме сам Кузьма. «Це буде енциклопедія того, як не треба робити і як в нас реально робиться шоу-бізнес», – спрогнозував він.

Проект «Пающіє труси» обійдеться доволі дорого – переконаний Кузьма. «Але я маю надію, що цей проект окупиться», – зазначив він.

Прем ’ єра гурту для широкого загалу запланована на початок квітня. Наразі ж на каналі М1 буде оголошено кастниг для майбутніх учасниць «Пающіх трусів».

Львів ’ яни ж зможуть почути всю правду про шоу-бізнес від «Пающіх трусів» на концерті у Львові 10 квітня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *