ОСТАННІ НОВИНИ

За час акції «Людина на колії» порушників оштрафували на понад 7 тисяч гривень

|

Результати першого місяця двомісячника «Людина на колії» (протягом лютого) стали невтішними: на залізничних коліях, переїздах, станціях за цей період травмовано 13 людей, з них 6 осіб — смертельно. Про це повідомляє прес-центр державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця».

З огляду на такі результати, Львівська залізниця вирішила продовжити акцію «Людина на колії». Відтепер на коліях проводитимуться спільні рейди з працівниками воєнізованої охорони і працівниками транспортної міліції. По Тернопільській дирекції залізничних перевезень проведено вже 31 таку перевірку.

По Рівненській дирекції, спільно з працівниками ВОХР, проведено 147 рейдів.

По Івано-Франківській дирекції за цей період провели рейди, під час яких затримали 54 порушників та оштрафували 31 особу. Найбільше порушників по Ужгородській дирекції залізничних перевезень, де за ходіння по коліях затримали 913 осіб, із них 48 осіб оштрафовано на понад тисячу гривень.

Загалом, з 1 лютого по 5 березня працівники служби воєнізованої охорони затримали 1 136 любителів походити по коліях, з яких 689 оштрафували на 7 тисяч 375 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *