ОСТАННІ НОВИНИ

Печер залишив посаду президента «Львівської пивоварні»

|

Володимир Печер залишив посаду президента ВАТ «Львівська пивоварня». Про це йдеться в офіційному повідомленні компанії.

Як зазначено у повідомленні, В.Печер, який пропрацював на підприємстві 19 років, залишив посаду з особистих мотивів.

Всі належні президентові пивоварні повноваження буде виконувати директор заводу ВАТ «Львівська пивоварня» – Руднєв Олександр Юрійович.

«За роки своєї діяльності на пивоварні я пройшов великий шлях. Доводилося вирішувати важкі бізнес-задачі і приймати виважені рішення, досягати високих результатів за різних умов праці. Кожна посада, яку обіймав, сприймалася мною як певне випробування та відповідальність: за підприємство, колектив, за збереження вікових традицій та передачу їх майбутньому поколінню. На сьогодні «Львівська пивоварня» – сучасне підприємство із новітніми технологіями виробництва. З 1999 року вартість основних фондів виросла в 10 разів, виробництво на підприємстві зросло в 9,5 разів, середня заробітна плата збільшилася в 10 разів, оплата податків державі – в 50 разів. Продуктивність праці збільшилася в 45 разів. На даному етапі я усвідомив необхідність відійти від операційної діяльності на підприємстві, адже досягнуто багато результатів, і пивоварня має велике майбутнє», – сказав В.Печер.

ВАТ «Львівська пивоварня» – одне з найсучасніших підприємств галузі в Україні і лідер на ринку західного регіону, входить до сімки найпотужніших виробників пива в Україні, відрізняється традиційними рецептами, за якими варять пиво «Львівське». З 1999 року стратегічним інвестором ВАТ «Львівська пивоварня» є Baltic Beverages Holding (BBH), який в пропорції 50/50 належить компаніям Scottish & Newcаstle та Carlsberg Breweries.

Сьогодні Львівська пивоварня виготовляє наступні сорти пива: «Львівське Світле», «Львівське Преміум», «Львівське 1715», «Портер», «Львівське Міцне».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *