ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати питатимуть тепловиків про фінанси

|

Розробники Концепції теплопостачання міста Львова, яку учора представили депутатам Львівської міської ради, свідомо уникають у цьому документі фінансових питань, вважає голова фракції Української народної партії у ЛМР Юрій Кужелюк. Про це передає прес-служба ЛМО УНП.

За словами Ю.Кужелюка, перед тим, як прийняти Концепцію, депутати вимагатимуть від тепловиків чіткого фінансового плану дій.

«Учора нам представили нову концепцію теплопостачання міста. На жаль, розроблена вона в радянському стилі. Там добре прописано, що треба зробити і ні слова не сказано, звідки на це взяти кошти. А фігурує в Концепції цифра в розмірі одного мільярда гривень», – зазначив депутат.

Ю.Кужелюк запевнив, що в такому вигляді Концепцію депутатський корпус приймати не буде. «Ми розуміємо, що затверджувати програми з цифрами з шістьма нулями, які нереально виконати, немає сенсу. Треба нарешті прийняти принципове рішення», – наголосив депутат.

Крім того, за словами Юрія Кужелюка, Концепція теплопостачання Львова повністю повторює уже затверджену сесією Програму модернізації теплового господарства міста. «Що цікаво, недоліком їх обох є фінанси. Це свідчить, що керівництво міста не може придумати, звідки взяти гроші, воно може лише розподіляти бюджетні кошти. Власне через це систематично виникають борги за газ», – додав Ю.Кужелюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *