ОСТАННІ НОВИНИ

На Сихові за два роки з’явиться новий готель

|

Будівництво п’ятиповерхового готелю розпочато у Львові на проспекті Червоної Калини. Замовником будівництва є ТзОВ «Авто плюс». Станом на сьогодні будівельники заклали половину фундаменту, а завершення будівництва і здача в експлуатацію готелю заплановано на четвертий квартал 2009 року. Про це повідомляє прес-служба міської ради з посиланням на департамент з підготовки до Євро-2012.

У новому готелі на п’яти поверхах зможе розміститися 80 осіб. «Зараз у нас головна увага звернута на саме будівництво. Трішки пізніше ми почнемо деталізувати інтер’єр та інфраструктуру готелю, а також візьмемося за питання «зірковості», – розповіла директор ТзОВ «Авто плюс» Мирослава Романчак.

Нагадаємо, зараз у Львові на 11 ділянках, наданих у користування Львівською міською радою, триває будівництво нових готелів. Ще 16 земельних ділянок чекають відповідних дозволів чи відводяться у користування.

Найближчий аукціон з права оренди трьох земельних ділянок для будівництва готелів до Євро-2012 відбудеться у квітні цього року. На аукціон виставлять три ділянки – на вул. Сулими – Спокійній; вул. Липова Алея – Стуса та вул. Стрийська, 12 – Зарицьких.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *