ОСТАННІ НОВИНИ

Посол США поцікавився репродуктивним здоров’ям львів’ян

|

У рамках офіційного візиту до Львова Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Вільям Тейлор відвідав Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я населення. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Під час зустрічі Вільямом Тейлором обмінявся думками з присутніми керівниками охорони здоров’я Львівщини, лікарями обласного центру репродуктивного здоров’я населення, представниками громадських організацій стосовно діяльності галузі охорони материнства і дитинства, досвіду проведення просвітницької роботи з формування здорового способу життя, співпраці медичних працівників з неурядовими організаціями в питаннях збереження репродуктивного здоров’я, суттєвого зниження рівня абортів і покращення демографічної ситуації в Україні.

Під час зустрічі начальник головного управління охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації професор Ігор Герич, проінформував Посла про досягнення Львівщини у реалізації Державної програми «Репродуктивне здоров’я нації» на період до 2015 року» у 2007 році.

«Разом до здоров`я» – це проект щодо покращення планування сім’ї та репродуктивного здоров`я, який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAІD) та впроваджується Корпорацією інституту досліджень та тренінгів (JSІ) у співробітництві з Академією освітнього розвитку та Гарвардською школою громадського здоров’я. Проект тісно співпрацює з Міністерством охорони здоров`я України та іншими зацікавленими сторонами.

Мета Проекту – зниження рівня абортів, незапланованої вагітності та інфекцій, що передаються статевим шляхом через поліпшення доступу та надання якісних послуг із планування сім’ї (ПС) та репродуктивного здоров`я (РЗ) у співпраці з державним та приватним сектором. Проект буде працювати п`ять років (2005-2010) на національному та обласному рівнях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *