ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська залізниця офіційно не зверталася до ЛМР з приводу ділянки під дитячою залізницею - ЛМР

|

Львівська залізниця офіційно не зверталася до Львівської міської ради з приводу оформлення землекористування для обслуговування колії дитячої залізниці, повідомив прес-службі міської ради директор департаменту містобудування Андрій Павлів.

Прес-служба повідомляє, що на згадане звернення департамент містобудування підготував лист керівнику Львівської залізниці з проханням роз’яснити суть справи та перевірити достовірність поданої прес-центром інформації.

За інформацією прес-служби, Львівська залізниця зверталася лише щодо передачі на баланс Львівської залізниці будівлі на вул. Івана Франка, 156, яка вже перебуває в користуванні Львівської залізниці, та надання приміщення бібліотеки, а також продовження колії дитячої залізниці на 600 м.

Сьогодні прес-центр ЛЗ розповсюдив інформацію про те, що, попри неодноразові звернення, міська рада ігнорує прохання ДТГО «Львівська залізниця» оформити Державний акт на землю, на якій розташована Львівська дитяча залізниця. У повідомленні було зазначено, що через це дитяча залізниця може припинити своє існування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *