ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий спонукав підприємців заблокувати автомобільний рух у центрі Львова

|

Майже 200 підприємців і далі перекривають центральні вулиці Львова, блокуючи рух автомобільного транспорту. Перекрито проїзд проспектом Свободи та вулицею Підвальною, в’їзд на площу Ринок та вулицю Дорошенка. Пікетувальники не пропускають навіть міліцейські автомобілі, водночас стверджують, що готові пропустити швидку допомогу чи пожежників.

Правоохоронці, яких дещо більше, ніж зазвичай, спостерігають за подіями, однак жодних заходів не вживають. Окремі сутички виникають лише з водіями маршрутних таксі.

Обурення підприємців спричинило затягування вирішення проблеми з розміщенням у Львові малих архітектурних форм (МАФів) – торгових кіосків та павільйонів. Минуле сесійне засідання міський голова Львова Андрій Садовий закрив, не дочекавшись розгляду цього питання, сьогодні ж, за словами пікетувальників, питання МАФів, яке мали розглядати одним з перших, перенесли в кінець порядку денного. МАФівіці обіцяють блокувати вулиці доти, доки питання не буде вирішено.

Значна кількість підприємців продовжує також пікетувати будівлю Львівської міської ради, де відбувається сесія. «Мер, досить дурити львівську громаду» – плакати такого змісту тримають пікетувальники.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *