ОСТАННІ НОВИНИ

Яценюк знову бере участь в «Аукціоні надій»

|

Спікер парламенту Арсеній Яценюк вдруге бере участь а акції «Аукціон надій», що її проводить Інститут банківської справи УБС НБУ. Проте організатори тримають в таємниці, що саме цього року передав А.Яценюк, лише кажуть, що це щось цінне.

Минулого року саме лот Яценюка – міністерський портфель – став найдорожчим лотом, проданим під час аукціону.

Також свої лоти передали відомий телеведучий Савік Шустер (він передав сувенір, привезений з Венеції) та дві художниці – киянка Євгенія Гапчинська та львів’янка Вікторія Проців. Євгенія Гапчинська передала експонати зі своєї власної галереї. Картина під назвою «Свіжі новини» – таким є лот львівської художниці Вікторії Проців.

Нагадаємо, студенти Львівського інституту банківської справи УБС НБУ проведуть благодійний «Аукціон надій» у середу, 26 грудня. Усі зібрані кошти буде спрямовано на закупівлю інкубаторів для виходжування недоношених немовлят.

Нестача інкубаторів для виходжування недоношених немовлят є надзвичайно актуальною проблемою для Комунального міського клінічного пологового відділення №1, що на вул. Мечнікова. Поки що у лікарні лише два інкубатори, а необхідно як мінімум п’ять, адже немовлятка не можуть чекати у черзі. Інкубатор екстра класу коштує майже 75 тисяч гривень.

Свої лоти уже надали Володимир Гришко, Владислав Ващук, Роксолана Богуцька, Ніна Матвієнко та Юрій Андрухович.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *