ОСТАННІ НОВИНИ

Після ремонту відкрили обласний дитячий протитуберкульозний санаторій

|

Учора в селищі Журавно, Жидачівського району, відбулося відкриття після ремонту обласного дитячого протитуберкульозного санаторію, передає прес-служба ЛОДА. В урочистій церемонії відкриття взяли участь голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник та начальник головного управління охорони здоров’я ЛОДА Ігор Герич.

Петро Олійник зазначив, що капітальний ремонт обласного дитячого протитуберкульозного санаторію у Журавному було проведено відповідно до указу Президента України. “Я дуже радий, що Віктор Андрійович взяв сферу медицини в державі під особистий контроль,”- наголосив голова ЛОДА.

Він також подарував обласному дитячому протитуберкульозному санаторію сучасний телевізор.

Начальник головного управління охорони здоров’я ЛОДА Ігор Герич під час виступу наголосив, що санаторій у Журавно – один з найкращих в Україні. “ Мені дуже приємно, що у ці передсвяткові дні діти отримали в подарунок від держави цей новий спальний корпус. Від сьогодні діточки матимуть не лише добрих лікарів, але й гарні умови перебування”- сказав він.

Головний лікар обласного дитячого протитуберкульозного санаторію Володимир Буянов розповів, що на ремонт санаторію було витрачено близько півтора млн. гривень. “Коли ми розпочинали роботу, тут були лише стіни,” – наголосив Володимир Буянов. За словами головного лікаря, корпус розраховано на 200 ліжок. На сьогодні на лікуванні у обласному дитячому протитуберкульозному санаторії в смт. Журавно перебуває 86 дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *