ОСТАННІ НОВИНИ

Чистий прибуток ВАТ «Концерн Хлібпром» за 9 місяців 2007 року склав 2, 8 млн грн

|

ВАТ «Концерн Хлібпром» закінчив 9 місяців 2007 року з чистим доходом 254,5 млн грн., що на 17,2 % більше аніж за аналогічний період 2006 року. Про це йдеться в офіційному повідомленні компанії. Чистий прибуток товариства за три квартали 2007 року склав 2,8 млн.грн.

За звітний період заводи «Концерну Хлібпром» збільшили обсяг виробництва до 81,6 тис. тонн та 175,4 млн. грн., що на 4% більше в натуральних показниках, і на 20% – в грошових, порівняно з попереднім роком.

За підсумками 9 місяців 2007 року рентабельність EBIDTA підприємства склала 8,8%.

Також компанія повідомляє про завершення консультантами Міжнародної аудиторської компанії «Ernst&Young» першого аудиторського звіту ВАТ «Концерн Хлібпром» згідно міжнародних стандартів фінансової звітності (МСФЗ).

Частка ВАТ «Концерн Хлібпром» на ринку хлібопродуктів України становить 5,3%. За результатами своєї діяльності у 2004 році Концерн увійшов до рейтингу «ТОП-100. Найкращі компанії України» від «ІнвестГазети», а також посів 3-тє місце у галузевому рейтингу «Хлібобулочні вироби».

Продукція Концерну– це понад півтисячі найменувань хліба, здобних, кондитерських та макаронних виробів. Левову частку становлять унікальні вироби, виготовлені за власними рецептурними розробками заводів. Визнанням зразкових характеристик продукції стали численні нагороди, присвоєні Компанії на національному та регіональних рівнях. Компанія об`єднує 14 хлібозаводів та 3 комбінати хлібопродуктів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *