ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська міліція боротиметься з корупцією

|

Начальник ГУ МВСУ у Львівській області генерал-майор Михайло Цимбалюк сьогодні ініціював зустріч з керівником антикорупційних програм партії «Велика Україна» Вірою Ларіною. Під час зустрічі М. Цимбалюк висловився за спільну реалізацію антикорупційних програм. Про це повідомляє прес-центр ЛКО партії «Велика Україна».

Партія «Велика Україна» зазначила, що керівництво львівської обласної міліції адекватно відреагувало на результати рейтингу корумпованості державних установ Львова, складеного за підсумками опитування громадської думки на тему «Рейтинг корумпованості державних установ міста Львова. Ефективність антикорупційної діяльності влади».

Натомість М. Цимбалюк визнав, що проблема корумпованості у правоохоронних органах існує. Він запевнив представника партії, що керівництво обласної міліції спільно з «Великою Україною» братиме участь у програмах, покликаних виявляти та долати причини корупційних діянь у середовищі правоохоронців.

Генерал-майор Цимбалюк пообіцяв співпрацювати з «Великою Україною» у втіленні антикорупційних програм партії. Першим етапом такої співпраці стануть тематичні «круглі столи» за участю міліцейського керівництва та представників громадськості, які відбудуться вже у січні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *