ОСТАННІ НОВИНИ

Екологічними пробемами Львівщини займеться "Екофорум"

|

Установчі збори громадського об’єднання «Екофорум «Львів» відбудуться в понеділок в Національному лісотехнічному університеті України, де обговорять проблеми екологічних проблем Львівщини. Про це повідомив екс-голова постійної депутатської комісії «Природокористування, охорони довкілля та благоустрою» ЛМР, еколог Мирон Колодко.

Основою цієї громадської організації будуть учені і фахівці, що працюють у галузі природничих наук, зокрема, займаються питаннями охорони довкілля та іншими екологічними проблемами.

Діяльність «Екофоруму «Львів» базуватиметься на принципах Орхуської конвенції, де закріплено такі основні права громадян: доступ до інформації, участь у прийнятті рішень і доступ до правосуддя, з питань, що стосуються довкілля.

Основні зусилля «Екофоруму «Львів» будуть спрямовані на активізацію громадськості до участі у вирішенні широкого кола екологічних проблем Львівщини, залучення для вирішення цих проблем інших об’єднань громадян, державних, наукових, підприємницьких релігійних та інших структур. Також громадське об’єднання аналізуватиме діяльність підприємницької та інших структур у питаннях, що стосуються раціонального природокористування й охорони навколишнього природного середовища.

Збори відбудуться о пів на шосту в корпусі №3 Національного лісотехнічного університету України, на кафедрі ландшафтної архітектури в ауд. №13.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *