ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрили перший дитячий будинок сімейного типу

|

Перший дитячий будинок сімейного типу відкрили сьогодні у Львові. У новій квартирі мешкатиме молода сім’ я Тетяни та Сергія Зулкарнєєвих разом із 6 діточками.

У 6-ти кімнатне помешкання на вулиці М. Драгана, 34, що на Сихові, багатодітна родина оселилася вже сьогодні. Квартира розрахована на проживання 10 дітей та двох дорослих батьків – вихователів. Наразі в квартирі проживатиме 6 дітей: 9-річний Ігор, 7-річна Ліза, 5-річна Ліна, 4-річний Вадик, 3-річна Олеся та наймолодший Богданчик – 2 роки.

Квартиру, площею майже 221 квадратних метрів, облаштували для комфортного проживання великої родини. Малеча має великі відпочинкові та ігрову кімнати. На купівлю меблів, побутової техніки та інших необхідних речей із міського бюджету виділено 60 тисяч гривень. Крім того, щомісяця з державного бюджету на утримання однієї дітини дошкільного віку виділятимуть 940 гривень, а для дітей шкільного віку – 1208 гривень.

У Львівській області це вже 9 дитячий будинок сімейного типу, а місті такий створили вперше. Для подальшого облаштування дитячого будинку сімейного типу з міського бюджету на 2008 рік виділять 20 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *