ОСТАННІ НОВИНИ

П’ять тисяч школярів виборювали звання «Найкращого читача Львівщини»

|

П’ ять тисяч юних читачів на Львівщині цього року взяли участь у конкурсі «Найкращий читач». 170 з них – переможці районних турів; вони приїдуть до Львова, де й будуть виборювати звання «Найкращий читач Львівської області». Змагання юних книголюбів, яке проводить Львівська обласна бібліотека для дітей, відбудеться 29 травня наступного року в приміщені палацу культури ім. Г. Хоткевича. Про це сьогодні розповіла завідувач відділу реклами книги та бібліотеки Львівської обласної бібліотеки для дітей Юлія Соколова.

5 конкурсних турів у палаці Хоткевича визначать трьох найсильніших учасників, які отримають призи. Крім того, учасники та вболівальники зустрінуться з відомим персонажем Астрід Ліндгрен – фрекен Бок, а також побачать виступи дитячих колективів.

«Проведення такого конкурсу спонукає дітей до читання. Діти дивляться на своїх ровесників, які беруть участь в цікавому конкурсі та отримують призи, їм стає цікаво – і вони намагаються теж читати більше, аби на наступний рік дорівнятись до ровесників та взяти участь у конкурсі» – каже заступник директора Кіровоградської обласної бібліотеки для дітей Олена Ліпей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *