ОСТАННІ НОВИНИ

«І люди, і ляльки» знову на рідній сцені

|

Відбулося відкриття муніципального театру «І люди, і ляльки». У театрі після пожежі, яка сталася ще в 2006 році, зробили капітальний ремонт приміщень та оновили обладнання. Про це під час брифінгу на відкритті театру повідомив заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів.

У театрі повністю відновили сцену, зал для глядачів, гримерні та підвал. Також закупили спеціальну техніку, освітлення та нові крісла, придатні для дітей, що пересуваються на інвалідних візочках.

Директор театру Олександр Новохацький висловив щиру подяку всім, хто долучився до відновлення приміщення. За його словами, сезон вистав розпочнеться наступної суботи. До початку сезону працівники театру відновили шість старих вистав та готують дві нові. «Вартість вхідного квитка ще не затверджено. Можливо, що вона залишиться такою, як колись – 8 гривень», – сказав він.

На проведення ремонтних робіт з міського бюджету виділили 256 тисяч гривень. До відновлення театру також долучилися компанії «Київстар» та корпорація будівельних підприємств «Галичартбуд».

Нагадаємо, що пожежа виникла у театрі в ніч на 27 січня 2006 року. Вогнем було знищено костюми, обладнання, сцену, ляльки, декорації, пошкоджено крісла глядачів, меблі та підлогу. Усього збитків завдано на 79000 гривень. Причиною пожежі стало порушення правил монтажу електромережі .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *