ОСТАННІ НОВИНИ

Біля 46 львівських шкіл та дитсадочків реалізовують алкогольні та тютюнові вироби

|

У Львові зареєстровано майже 46 дитячих садочків та шкіл, біля яких здійснюється торгівля алкогольними та тютюновими виробами. За словами начальника управління освіти ЛМР Надії Оксенчук, проблема розміщення таких МАФів на відстані, більшій ніж 200 метрів від закладів освіти, існує вже давно.

«Ми підготували відповідні листи в різні інстанції міської ради, головам адміністрацій також, щоб посприяли у вирішені цієї проблеми. Велика також помилка Управління торгівлі в тому, що раніше треба було враховувати, кому і де надавати дозвіл на торгівлю.

На сьогодні результат боротьби з цим неподобством невеликий. Ми будемо говорити із керівництвом шкіл, з батьками та самими учнями, щоб не використовували послуги МАФів, де продаються алкогольні та тютюнові вироби. Також будемо звертатися до директорів магазинів, щоб оформляли вітрини магазинів іншим чином, щоб такі товари були менш помітними», – повідомила Надія Оксенчук

Крім того, заступник голови Галицької районної адміністрації з соціально-економічних питань Алла Базарник зазначила, що деякі підприємці порушують конкретний погоджений асортиментний перелік товарів. Зокрема, на вулиці Свенціцького біля школи №27, та на проспекті Свободи 16, біля школи № 62, окрім іграшок та сувенірів, продають алкогольні та тютюнові вироби, на реалізацію яких не мають дозволів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *