ОСТАННІ НОВИНИ

Учасників «Jazz Bez-2007» годинами тримали на кордоні

|

Організатори фестивалю «Jazz Bez» задоволені виконавцями та слухачами і вже підписали протоколи про співпрацю на наступний рік з містами Сянок, Люблін та Івано-Франківськ, однак не задоволені співпрацею з консульством Польщі. Поро це сьогодні під час прес-конференції повідомив директор фестивалю Маркіян Іващишин.

За словами пана Маркіяна, цьогоріч, вперше за 7 років, через проблеми з перетином кордону було зірвано концерт ( у Львові не виступила польська група «Тріо Шимановські»). Також цього року не отримав польської візи Володимир Кіт, тому джазмен не зміг виступити в Польщі.

За словами директора фестивалю, сьомий «Jazz Bez» не отримав достатньої підтримки від польського консульства, як це було в попередні роки, через це виконавцям іноді доводилося стояти по 7 годин, аби перетнути українсько-польський кордон.

«У восьмому джазовому фестивалі ми вже не будемо представляти дзеркального відображення виступів через кордон, а постараємося спланувати їх так, аби виконавці мали хоча б один день після перетину кордону перед виступом, аби не було накладок», – каже Маркіян Іващишин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *