ОСТАННІ НОВИНИ

Кількість скарг на роботу податківців зменшилася

|

Кількість скарг на роботу ДПА у Львівській області зменшилася у 2,4 раза. Про це повідомили 6 грудня на засіданні Колегії ДПА у Львівській області, де розглядали питання стану організації роботи із зверненнями громадян у податкових органах області за 10 місяців 2007 року.

Загалом, як повідомляють на офіційному сайті ДПА у Львівській області, за 10 місяців 2007 року до податкових органів області надійшло 43 скарги, з яких, 17 – на недоліки в роботі податківців (з погляду заявників), а 26 – на неправомірні дії працівників податкових органів. Унаслідок перевірок 7 скарг знайшли своє підтвердження. За наслідками службових розслідувань, відповідні заходи впливу застосували до 8 працівників органів ДПС області.

Значну частину письмових звернень (187 звернень, або 26%) становлять повідомлення громадян про суб’єктів господарювання, які ухиляються від сплати податків, та про громадян, які займаються підприємницькою діяльністю без державної реєстрації. Такі факти, викладені у зверненнях, перевірили, частина з них підтвердилася.

До порушників податкового законодавства застосували фінансові санкції. Завдяки цьому до бюджету додатково донараховано близько 2 млн грн, 6 осіб залучили до оподаткування, вилучили значну кількість фальсифікованих алкогольних напоїв (за цими фактами порушено 8 кримінальних справ).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *