ОСТАННІ НОВИНИ

Дві фінансові установи зі Львова увійшли до числа найкращих в Україні

|

«Кредобанк» та СК «Універсальна» стали лауреатами конкурсу «MasterCard Банк Року», що його проводили серед фінансових установ України.

На думку експертного журі, найкращою страховою компанією стала «Універсальна», що входить до львівського холдингу «Універсальна інвестиційна група».

Експерти вважають, що протягом 2007 року страхова компанія «Універсальна» закріпила свої ринкові позиції і почала успішно працювати у всіх регіонах України. Це перша страхова компанія, що була сертифікована за стандартом ISO 9001:2000.

Львівські страховики випередили «Оранту» та «ІНГО Україна».

Натомість «Кредобанк» увійшов до чільної трійки в категорії найнадійніших банків. Львів’яни пропустили з-поміж 30 учасників конкурсу лише «Приватбанк» та «Укргазбанк».

До участі в конкурсі було номіновано 30 банків, які працюють на території України і відповідають таким вимогам: мають ліцензію Національного банку України, не перебувають у стані ліквідації, а також мають за перше півріччя 2007 року обсяг активів, який перевищує 600 мільйонів доларів США (3030 млн грн).

У числі домінантів – компаній, які працюють у страховому секторі, 20 фінансових установ, які в першому півріччі 2007 року мали обсяг чистої страхової премії понад 8,5 млн дол. США (43 млн грн).

Переможців у кожній номінації визначило експертне журі із спеціалістів підприємницької, фінансової, недійної і науково-викладацької галузі. Загалом у склад журі ввійшли 70 незалежних експертів. Водночас, у 2 з 7 номінаціях найкращого визначало не журі. Найкращого «Банкіра року» обирали голови правління банків. А переможця в номінації «Найбільш надійний банк року» визначила широка аудиторія шляхом голосування на сайті конкурсу (www.bankroku.com.ua) або за допомогою sms.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *