ОСТАННІ НОВИНИ

Відтепер львів’яни мають нагоду навчатися у США за американські гроші

|

Державний Департамент Сполучених Штатів Америки оголошує про старт програми “Ініціатива можливості” (Opportunity Initiative ), створеної для сприяння процесові вступу до вищих навчальних закладів США для студентів чи абітурієнтів, які мають високі академічні показники, але не можуть покрити видатки, що пов’язані із вступом до американського університету чи коледжу. Про це Z axid .N et розповіли у Центрі “Освіта”.

“Ініціатива можливості” надає кошти, пов’язані з відшкодуванням витрат, з якими зустрічаються талановиті, але фінансово обмежені іноземні студенти, що не можуть брати участь в інших програмах обміну, фінансованих урядом США.

“Ініціатива” може відшкодовувати витрати, пов’язані зі складанням стандартизованих тестів, вступні внески до американських університетів та коледжів, вартість послуг міжнародної кур’єрської доставки документів, перекладу та нотаріального засвідчення офіційних документів, коштів на отримання відповідної американської візи, проїзду, нічлігу та харчування з метою проходження співбесіди в консульстві США, вартість авіаперельоту до США, одноразову виплату на помешкання в Сполучених Штатах у місці навчання студента тощо.

В західних областях України програму адмініструє Інформаційно-консультативний центр “Освіта”. Термін реалізації програми листопад 2007 р. – серпень 2009 р.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *