ОСТАННІ НОВИНИ

Лідера фракції БЮТ в облраді обмежили в праві на стрийську інформацію

|

Комісія Львівської обради з питань законності, дотримання прав людини та військових проблем на сьогоднішньому засіданні розглянула запит депутата Львівської обласної ради Людмили Козак з приводу порушення її права, як депутата, на отримання матеріалів, документів та іншої інформації від посадових осіб органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, керівників підприємств, установ та організацій, необхідної для виконання депутатських повноважень.

Людмила Козак вимагає реагування на ігнорування її законних вимог посадовими особами Стрийської міської ради, та бездіяльність працівників прокуратури, до яких депутат зверталася з вимогою вжити заходів для усунення протиправних дій працівників Стрийської міської ради, які перешкоджають здійсненню депутатських повноважень і не надають необхідну для роботи інформацію.

Постійна комісія вирішила звернутися до прокурора Львівської області з проханням взяти на особистий контроль питання щодо розгляду депутатського запиту Л. Козак та забезпечити її право на отримання інформації, необхідної для здійснення депутатських повноважень, та вжити заходів для усунення причин, які призводять до подібних ситуацій. Депутати просять також провести службове розслідування щодо посадових осіб прокуратури, які розглядали запит і не вжили заходів для забезпечення права депутата на отримання інформації, повідомляє прес-служба обласної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *