ОСТАННІ НОВИНИ

Вартість проїзду у маршрутках можуть узалежнити від відстані проїзду

|

Міська влада готує проект ухвали про упорядкування схеми маршрутів пасажирських автоперевезень у Львові. Передбачається запровадити оплату за проїзд у залежності від відстані, на яку їде пасажир. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив перший заступник міського голови Львова Олег Синютка.

Водночас він зазначив, що повернення до теми перегляду тарифів на проїзд у маршрутках можливий лише після того, як відбудеться повернення до старих цін.

О.Синютка підкреслив, що розуміє аргументи перевізників про зростання цін на пальне і зростання рівня мінімальної зарплатні. «Однак це не означає, що будь-кому можна порушувати чинне законодавство», – зауважив він.

Також перший заступник підкреслив, що практично всі великі міста України вже підняли ціни, але погодження цін необхідне для врівноваження інтересів пасажирів та перевізників. Водночас він підкреслив, що про підвищення вартості проїзду міська влада буде говорити з перевізниками лише в контексті поліпшення якості надання послуг, бо на теперішній рівень сервісу нарікань більше, ніж достатньо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *