ОСТАННІ НОВИНИ

Колективу театру Заньковецької та ЛТБ міська рада подарує по три квартири?

|

Подарувати працівникам Львівського телебачення та Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької по три квартири пропонує депутат Львівської міської ради Зеновій Сірик. Відповідний запит він оприлюднив під час сьогоднішнього сесійного засідання міськради.

За словами міського депутата, ЛТБ цьогоріч святкуватиме своє 50-річчя, а театр Заньковецької – 90-річчя. «Я думаю, що це буде хороше продовження традиції, яку започаткував міський голова – подарувати обом колективам по три квартири. Думаю, що це не буде занадто великий подарунок людям, які віддали все своє життя нашому місту», – зазначив Зеновій Сірик.

Водночас Зеновій Сірик наголосив, що сьогоднішній стан театру Заньковецької – це ганьба для міста. «Якщо говорити про театр Заньковецької, то і держава, і міська влада багато що перед ним заборгували. Якщо подивитися на стан будівлі театру, то це ганьба для Львова і львівської влади – такий стан театру, який становить частину історії української нації», – зазначив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *