ОСТАННІ НОВИНИ

Для Євро-2012 у Львові будуватимуть нові електромережі та підстанції

|

Нові електромережі та підстанції будуватимуть у зв’язку з проведенням Євро-2012. Як повідомляє відділ корпоративних зв’язків ВАТ «Львівобленерго», про це говорили на нараді у Львівській міськраді за участю заступника міністра палива та енергетики України Володимира Лучнікова, керівництва ВАТ „Львівобленерго” та Андрія Садового.

Володимир Лучніков наголосив на важливості надання земельних ділянок під будівництво і розширення електромереж та підстанцій. „Львівобленерго” своєю чергою заклало кошти на будівництво низки нових енергетичних об’єктів в інвестиційну програму на 2008 рік, проте освоєння коштів цієї частини програми залежатиме від надання земельних ділянок під об’єкти з боку Львівської міської ради. Це питання буде обговорено на нараді в заступника міського голови Львова з питань містобудування Миколи Одухи.

Згідно з переліком об’єктів, які будуватимуть чи реконструюватимуть у межах підготовки до чемпіонату, розроблено і погоджено „Концепцію розвитку та модернізації електромереж м.Львова на 2008-2012 роки”. Але про точніші цифри можна буде говорити лише після конкретизації Львівською міськрадою даних щодо нових об’єктів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *