ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові на виборах до Держдуми РФ очікують 600-700 виборців

|

Генеральне Консульство РФ у Львові очікує 600-700 виборців на виборах до Державної Думи Росії – повідомив Генеральний консул РФ Євген Гузєєв.

«Ми очікуємо, що у виборах візьмуть участь 600-700 осіб. Звичайно, могли би проголосувати значно більше громадян, адже на консульському обліку перебуває більше аніж 6 тисяч осіб, однак із Закарпатської, Чернівецької чи Хмельницької області достатньо проблематично добиратися у Львів, зокрема і через нестачу часу, тому багато хто насправді не зможе проголосувати. На жаль, ми не можемо відкрити більше, аніж одну дільницю на західній Україні, оскільки для цього потрібно дуже багато організаційних та фінансових зусиль, тому звернулися до місцевої влади і відкрили тільки одну виборчу дільницю у стінах Генерального Консульства РФ у Львові. Запрошуємо всіх наших громадян взяти участь у голосуванні, адже вибори у Державну Думу відбуваються раз у чотири роки. Ми також готові виїхати до наших виборців додому, до лікарень, шпиталів, пансіонатів – можливість у нас є як транспортна, так і людська: членів дільничної виборчої комісії вистачає. Це буде зроблено після надходження письмової заяви від громадян нашої держави», – розповів Євген Гузєєв, як повідомляє «Гал-info».

Нагадаємо, що у Львові буде відкрито одну виборчу дільницю у приміщенні Генерального консульства РФ з нагоди проведення виборів до Державної Думи Росії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *