ОСТАННІ НОВИНИ

Комуністи готові оскаржити в суді перейменування вулиці Тургєнєва

|

Комуністи вживуть всіх дій, передбачених чинним законодавством, щоб не допустити викреслення імені видатного російського письменника Івана Тургенєва з історії львівських вулиць. Про це заявив перший секретар Львівського обкому КПУ Олександр Калинюк, коментуючи наміри громадських організацій Львова та частини депутатського корпусу міської ради щодо перейменування вулиці Тургенєва на вулицю імені героїв УПА.

“Якщо Львівська міська рада все-таки ухвалить рішення про перейменування вулиці Івана Тургенєва на вулицю імені героїв УПА, ми будемо оскаржувати його в судовому порядку і будемо проводити масові протестні акції”, – сказав Олександр Калинюк.

“З цим неподобством миритися далі не можна. Я почув від одного з чиновників Львівської міської ради, що, мовляв, Тургенєва зі Львовом нічого не пов’язує, він навіть не був ніколи у нашому місті. Постає закономірне питання: у Львові є, приміром, вулиці Джорджа Вашингтона та Андрія Сахарова. Вони що, колись були у Львові?! Логіка наших депутатів та деяких лідерів громадських організацій часом не піддається жодній логіці. Перейменування вулиці Тургенєва, повірте, викличе масовий протест російськомовного населення міста та інтелігенції Львова”, – наголосив лідер львівських комуністів.

За повідомленням Zaxid.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *