ОСТАННІ НОВИНИ

Податківці Львівщини у серпні видали понад тисячу ліцензій на торгівлю алкоголем і тютюном

|

Регіональне управління Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів ДПА України у Львівській області в серпні 2007 року видало суб’єктам підприємницької діяльності 1007 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольною та тютюновою продукцією, передає відділ громадських зв’язків ДПА у Львівській області.

З-поміж них 555 ліцензій – на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 452 ліцензії – на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами. Число отриманих суб’єктами господарювання ліцензій більше, ніж на півсотні, перевищує аналогічний показник минулого року.

Водночас підприємствам та підприємцям області через невнесення відповідної плати за ліцензії, а також за їхніми заявами, у серпні цього року анульовано дію 85 ліцензій.

У серпні поточного року як плата за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкоголем і тютюном по області до бюджету надійшли кошти сумою 2,9 млн. грн., яка на 100 тис. грн. перевищує аналогічний показник минулого року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *