ОСТАННІ НОВИНИ

Податківці планують запровадити нові акцизні марки

|

ДПА України розробила проект постанови Кабінету Міністрів України „Про запровадження марок акцизного збору нового зразка з посиленими захисними елементами для маркування алкогольних напоїв та тютюнових виробів”, повідомляє сайт ДПА у Львівській області.

Потреба удосконалення марок пов’язана із тим, що тривале використання одного типу марок створює умови для їх підробки. Так, у 2005 році технологія виробництва нових акцизних марок з голографічними захисними елементами була розсекречена, внаслідок чого вже того самого року в Україні з’явилися примірники підроблених марок, які були виготовлені із застосуванням високошвидкісного промислового обладнання та мали реальні реквізити справжніх марок.

Нові марки матимуть інший дизайн та посилений захист: голографічний захисний елемент з прихованими спектральними мітками, основна перевага якого полягає у використанні технології, яка надає можливість автоматизованої ідентифікації голографічного захисного елементу із застосуванням методу спектрального аналізу.

Коли саме очікують прийняття цієї постанови, податківці не зазначають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *