ОСТАННІ НОВИНИ

Ганну Герман «попросили» з медіа-профспілки

|

Рішення Київської незалежної медіа-профспілки про прийняття до своїх лав кандидата в народні депутати від Партії регіонів Ганни Герман вчора було скасовано Комітетом Незалежної медіа-профспілки України. Про це заявив член комітету Київської незалежної медіа-профспілки, журналіст Андрій Лаврик.

Зокрема, в коментарі висловів Ганни Герман, як повідомляє “Остров “, Андрій Лаврик заявив, що «Ганна Герман може не писати заяву про вихід з Незалежної медіа-профспілки, оскільки не є її членом».

«Вчора, 5 вересня, комітет Незалежної медіа-профспілки України відмінив скандальне рішення КНМП. Почасти Ганна Миколаївна має рацію: рішення НМПУ по членству політиків ухвалювалося «під» неї. Оскільки жоден політик з профспілки до цього не використовував своє членство для «піару». До речі, більшість «помаранчевих» кандидатів у депутати, що входять до профспілки, вже заявили про припинення свого членства», – йде мова у коментарі.

У Незалежній медіа-профспілці України підтвердили інформацію про відміну Комітетом НМПУ рішення Київської профспілки про прийняття Г. Герман у профспілку. Це рішення було назване «чисто процедурним», оскільки при його ухваленні, було порушено статут. Ганні Герман не повідомили про це рішення, оскільки просто технічно не встигли цього зробити, передає УНІАН.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *