ОСТАННІ НОВИНИ

Львів і Одесу хочуть розсварити - Олійник

|

Постанову Кабінету міністрів України від 5 вересня, згідно з якою вирішено «повернути навчальний процес курсантів Львівського інституту сухопутних військ зі Львова до Одеси” голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник назвав свідомою спробою уряду Януковича посварити дружні Львів та Одессу.

Петро Олійник наголосив, що постанова суперечить Указу Президента України, яким регламентовано створення Інституту сухопутних військ у Львові та позиції Міністерства оборони України.

«Я цілковито підтримую Міністра Оборони України Анатолія Гриценка, який чітко заявив – рішення уряду про відновлення Одеського Інституту сухопутних військ абсолютно незаконне і нелогічне”, – заявив пан Олійник.

«Найбільше від непродуманих рішень страждають курсанти, адже фактично зривається учбовий процес – діти бояться, що завтра накажуть пакувати валізи та їхати вчитися до Одеси. Це якесь знущання над нашими майбутніми офіцерами, своєрідна рейдерська атака на вищий учбовий заклад”, – вважає керівник Львівщини.

«Громадськість Львівщини обурена, з цього приводу уже розповсюдила свою заяву і Львівська обласна рада. Ми переконані, що Президент України Віктор Ющенко захистить Інститут сухопутних військ, не допустить знущання над нашими дітьми”, – переконаний Петро Олійник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *