ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівводоканал» розпочав осінню кампанію відключень боржників

|

Львівське комунальне підприємство «Львівводоканал» учора розпочало нову кампанію відключень боржників від мережі водопостачання і водовідведення. Як повідомила в.о. заступника директора підприємства Ольга Афанасьєва, уже відомий львів ’ янам полтавський пристрій «Спрут» має побувати в кожному районі Львова.

Учора послуг водовідведення позбавили 17 квартир у Сихівському районі. За словами Ольги Афанасьєвої, це одні з найбільших боржників, які винні водоканалу від 3 до 14 тисяч гривень.

Сьогодні під загрозою відключень опинилися мешканці Шевченківського району, а саме вулиць Б.Хмельницького, Чигиринської та Грінченка. Завтра «Спрут» побуває у Франківському районі, у суботу перебереться до Залізничного і в понеділок попрацює в Личаківському районі Львова.

Що важливо, назад підключитися до каналізаційної мережі львів ’ яни матимуться можливість лише до 12 вересня – поки полтавський пристрій знаходитиметься у Львові. А коштуватиме населенню така послуга 252 гривні.

Як стверджують у «Львівводоканалі», кампанія відключень дуже сильно стимулює населення до погашення боргів. Якщо звичайно рівень розрахунків не перевищує 80%, то після того, як у місті попрацює «Спрут», він сягає 100%. «Тому підприємству вигідно йти на такі кроки, незважаючи на те, що оренда однієї полтавської машини коштує майже 10 тисяч гривень в день», – розповіла Ольга Афанасьєва.

Загальний борг мешканців перед «Львівводоканалом» понад 70 мільйонів. Завдяки липневій кампанії з від’єднання боржників від водовідведення «Львівводоканал» змусив споживачів повернути йому понад мільйон гривень старих боргів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *