ОСТАННІ НОВИНИ

Cуркіс приїде до Львова на форум

|

Уже офіційно підтвердили свою участь у VІІ Львівському міжнародному інвестиційному форумі „ЄВРО 2012: Україно, вперед!” президент Федерації футболу України Григорій Суркіс та голова виконавчої дирекції «ЄВРО 2012» Іван Федоренко, повідомляє прес-служба міської ради.

Як повідомили організатори VІІ Львівського міжнародного інвестиційного форуму, склад оргкомітету вже визначено. Відбір проводили дуже ретельно, адже на форумі оголосять переможця тендеру на будівництво головного стадіону у Львові для проведення «ЄВРО 2012».

Відтак, за попередніми прогнозами організаторів, форум повинен стати знаковою подією у справі забезпечення бездоганного проведення у Львові футбольних матчів.

«Львів завжди був місцем зустрічей і великих форумів. Тут збиралися для того, аби визначати стратегічні завдання і впевнено рухатися до мети. Я впевнений, що Львівський інвестиційний форум дасть потужний поштовх у напрямі до «ЄВРО 2012». Львів відкрите для світу місто, і ми зробимо все можливе, аби відкрити для світу Україну», – зазначив міський голова Андрій Садовий.

Водночас інвестиційний форум будуть супроводжувати декілька інших заходів: VII міжнародний ярмарок інвестицій та нерухомості (3-5 жовтня), засідання Польсько-Української господарської палати, польсько-українська фінансова конференція, земельний аукціон тощо.

Нагадаємо, у Львові 4-6 жовтня проводитимуть VІІ Львівський міжнародний інвестиційний форум „ЄВРО 2012: Україно, вперед!”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *