ОСТАННІ НОВИНИ

Інститут сухопутних військ перенесуть зі Львова до Одеси?

|

Кабінет міністрів України ухвалив повернути навчальний процес курсантів Одеського інституту сухопутних військ зі Львова до Одеси. Про це журналістам повідомив віце-прем`єр і з питань координації діяльності правоохоронних органів Олександр Кузьмук. Відповідну ухвалу “Про деякі питання Одеського ордена Леніна інституту сухопутних військ” уряд прийняв на сьогоднішньому засіданні.

У 2005 р. уряд ухвал ив рішення про переведення Одеського інституту сухопутних військ з Одеси до Львова. Це рішення, за словами О. Кузьмука, потягло численні проблеми, тому наприкінці 2006 р. бул о створен о урядов у комісі ю на чолі з віце-прем`єром і з гуманітарних питань Дмитром Табачником.

Представники Одеської облдержадміністрації, Одеської облради і місцевої громадськості неодноразово зверталися до різних органів влади з проханням повернути інститут до Одеси. Наприкінці липня 2007 р. за розпорядженням прем`єр-міністра В. Януковича в Одесі прове ли громадські слухання з ць ого питання.

“Щоб раз і назавжди припинити всі проблемні питання навколо Одеського інституту сухопутних військ уряд сьогодні ухвалив рішення про його повернення до Одеси”, – сказав О. Кузьмук. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на РБК-Україна .

Сьогодні о 16.30 в УНІАН відбудеться прес-конференція з трансляцією на “5 каналі” М іністра оборони України Анатолія Г риценка . Тема прес-конференції: ”Рішення уряду щодо повернення Інституту сухопутних військ зі Львова до Одеси є незаконним та помилковим і не може бути виконан им ”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *