ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські першокурсники отримають «Карту для студента»

|

«Карта для студента», видана з ініціативи студентського руху «Студент за студента», повинна полегшити життя першокурсників та допомогти їм не заблукати у Львові, шукаючи необхідні стратегічні точки: корпуси ВНЗ, гуртожитки, їдальні, бібліотеки, поліклініки та необхідний для доїзду транспорту. Щоправда, як повідомив сьогодні під час прес-конференції лідер руху Назар Драла, корисною ця карта буде лише для студентів трьох львівських внз.

Річ у тім, що активісти студентського руху «Студент за студента» спромоглися зібрати необхідну інформацію лише для спудеїв трьох найбільших університетів Львова: Львівського національного університету імені Івана Франка, Національного університету «Львівська політехніка» та Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького. Причина цього – брак часу для реалізації проекту, адже на збір необхідної інформації активісти мали лише півтора тижні. Не тішить і тираж карти – півтори тисячі примірників.

Безкоштовно отримати карту студенти-першокурсники можуть від сьогодні у профкомах своїх Альма-матер, а також у деканатах факультетів. Натомість ті студенти, які не отримають видрукованої карти, зможуть знайти її на сайті www .stud -za -stud .org .ua .

Рівночасно активісти студентського руху «Студент за студента» запевняють – наступного року до першого вересня для першокурсників Львова буде видана нова детальніша і точніша карта. У ній, зокрема, планують розмістити інформацію про інші львівські внз, а також позначити на ній адреси студентських кнайп, інтернет-центрів, корисних магазинів, дискотек тощо. Не виключено, що наступного року видаватимуть карту за рахунок реклами, розміщеній у ній. Тож можна сподіватися, що її тираж буде більшим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *