ОСТАННІ НОВИНИ

У п’ятницю у Трускавці святкуватимуть 180-річчя заснування курорту

|

7-9 вересня у Трускавці проходитимуть святкування на честь 180-ї річниці заснування курорту Трускавець. Заплановані авіапарад та парад байкерів, конкурс малюнка, фольклорна програма і феєрверки.

У п’ятницю, 7 вересня, у ПК ім.Т.Шевченка відбудуться офіційні заходи. Зокрема, Міжнародна науково-практична конференція “Трускавець: 180 років курорту, 60 років місту”; у розважальному комплексі “Міленіум” пройде презентація фотоальбомів: “Трускавець з висоти пташиного лету”, “Трускавець: з минулого – в прийдешнє” та фільму “Пісня про Трускавець”.

У концертному залі санаторію “Кришталевий палац” відкриється фестиваль “Кришталевий Трускавець – 2007”. О 15.00 год. у ПК ім.Т.Шевченка розпочнеться урочиста академія.

На Майдані Незалежності для дітей проводитимуть цікаві заходи: конкурс малюнка на асфальті, фольклорна програма. На стадіоні – презентація футбольного клубу “Трускавець”. Увечері – концерт за участю зірок української естради.

У неділю, 9 вересня, у храмах міста відбудеться урочистий молебень. У курортному парку пройде виставка-презентація оздоровниць та установ міста “Скарбниця здоров`я – курорт Трускавець”. Вулицями міста пройде фестиваль духових оркестрів.

На гостей свята чекає авіапарад над озером біля санаторію “Карпати”, гала-концерт Всеукраїнського фестивалю “Кришталевий Трускавець-2007” (Майдан Незалежності), парад байкерів, концерт оркестру Центру військово-музичного мистецтва Львова, святковий концерт за участю зірок української естради.

Кульмінацією урочистостей стане святковий феєрверк, передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *