ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова з’їхалися польські і німецькі екологи

|

Сьогодні у Львові відкрилася III міжнародна конференція «Екологічна освіта та виховання». Науковці з Німеччини та Польщі приїхали до нашого міста, щоб поділитися досвідом у сфері екологічної освіти. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Участь у конференції беруть 90 осіб. Серед них представники делегацій з-за кордону, екологи Львівщини, науковці та студенти львівських вищих навчальних закладів, а також представники громадських організацій.

Учора у рамках екоконференції учасники відвідали Львівський технологічний ліцей, Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр, Львівське вище професійне училище ресторанного сервісу та туризму, а також регіональний ландшафтний парк «Знесіння».

Нагадаємо, що у межах реалізації проекту «Тристороння співпраця між містами Львів, Вроцлав і Дрезден для передачі знань ноу-хау в галузі екології» заплановано протягом 2007-2008 років провести у нашому місті шість міжнародних конференцій на екологічну тематику. Заявником проекту і його розробником є Центр охорони довкілля Дрездена.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *