ОСТАННІ НОВИНИ

«Пору» Годунка скасували

|

Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію політичної партії «Пора» на вибори Верховної Ради. За ухвалення такої постанови проголосували 12 членів комісії, проти – 2 і 1 утримався.

ЦВК скасувала цілу низку постанов, ухвалених 28 серпня, на підставі рішення Апеляційного адміністративного суду Києва про визнання неправомірними дій Міністерства юстиції в частині видачі ним громадянській партії «Пора» безкоштовно завірених копій оригіналу статуту і свідоцтва партії.

Таким чином ЦВК скасувала свої постанови про реєстрацію представника «Пори» в комісії, постанову про виключення «Пори» зі складу блоку «Наша Україна – Народна Самооборона», а також безпосередньо про реєстрацію «Пори» на вибори Ради.

Як повідомлялося, Апеляційний адміністративний суд Києва, 4 вересня, залишив в силі рішення Окружного адмінсуду Києва про визнання неправомірним дій Міністерства юстиції в частині видачі ним громадянській партії «Пора» безкоштовно завірених копій оригіналу статуту і свідоцтва партії, передає proUA.

Окружний адміністративний суд Києва 4 вересня скасував реєстрацію Центральною виборчою комісією партії «Пора» на вибори Верховної Ради.

Раніше блок «Наша Україна – Народна Самооборона» просив суд визнати необгрунтованою реєстрацію ЦВК «Пори» на вибори Ради.

28 серпня ЦВК зареєструвала «Пору» на вибори Ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *