ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада скористалася ідеєю благодійного фонду "Південний" по встановленню лічильників тепла

|

ОСББ «Околиця» з міського бюджету виділили 4 тис. грн на покриття витрат для купівлі та встановлення приладу обліку теплової енергії, що складають 50% від загальної вартості. Як передає прес-служба міської ради, надання коштів пройшло у рамках програми для ОСББ.

У міському бюджеті на 2007 р. передбачено 50 тис. грн. на проведення часткового фінансування робіт з придбання та встановлення приладу обліку теплової енергії у будинку, де створено об`єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ), обладнаному центральним опаленням

Як повідомили у відділі енергозбереження та ефективного використання енергоресурсів управління житлового господарства, у цьому році для покриття витрат звернулося лише ОСББ «Околиця».

Для того, щоб отримати часткове відшкодування коштів на придбання та встановлення приладу обліку теплової енергії у будинку (або повернення витрат ОСББ за реєстрацію та виготовлення техдокументації), голова правління ОСББ повинен написати заяву на ім`я директора департаменту житлового господарства та інфраструктури та подати необхідні документи:

Угода з підрядною організацією на виконання робіт зі встановлення приладу обліку теплової енергії у будинку (два примірники);

плановий кошторис до договору з розшифровкою за статтями витрат (два примірники);

протокол погодження договірної ціни до договору (два примірники);

акт виконаних робіт з розшифровкою за статтями витрат (два примірники);

копії платіжних документів, що підтверджують факт проведення витрат (два примірники).

Цікаво, що акція міської ради стала ніби своєрідною відповіддю на ініціативу підприємців, що створили благодійний фонд «Південний». Фонд закликав політиків, бізнесменів та меценатів долучитися до реалізації ініціативи «Допоможемо людям сьогодні», вклавши “шалені гроші, які ті витрачають на пустопорожню рекламу”, на придбання лічильників тепла для львів’ ян.

За інформацією благодійного фонду «Південний», у Львові необхідно встановити близько 460 лічильників загальною вартістю декілька мільйонів гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *