ОСТАННІ НОВИНИ

Сеник відмовиться від мільярдів уряду Януковича

|

Голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник вирішив перед виборами не підписувати угоди з урядом Віктора Януковича про регіональний розвиток Львівщини. Сьогодні на президії обласної ради він сказав, що бачить у цьому більше політики, ніж економіки.

«Ця проблема не має правильного вирішення. Я буду винним у будь-якому разі – підпишу чи не підпишу цю угоду. Але сумнівів нема, що прем’єр-міністр, пропонуючи підписати її зараз, хоче перетворити це на передвиборчі обіцянки Партії регіонів», – сказав Мирослав Сеник.

Рішення про те, підписувати чи не підписувати угоду з Кабінетом Міністрів під час візиту В. Януковича у Львів, Мирослав Сеник прийняв сьогодні на президії обласної ради. Визначитися йому допомогли настрої депутатів, а зокрема виступи Олексія Кайди, Зеновія Бермеса, БогданаКозака та Михайла Ваврина. Вони заявили, що голова Львівської обласної ради, належачи на «Нашої України», не має морального права підписувати угоди з урядом, який помаранчеві лідери охрестили злочинним і антидержавним.

«Я вже уявляю собі, як після підписання угоди Віктор Янукович і Мирослав Сеник обнімаються перед об’єктивами камер. Нам треба задуматися, наскільки після цього підніметься рейтинг Партії регіонів і наскільки знизиться рейтинг «Нашої України», – наголосивБогдан Козак.

У підсумку голова обласної ради заявив, що, незважаючи на велику інвестиційну привабливість цієї угоди, він відкладе її підписання на післявиборчий період. «Ми можемо керуватися й тим, що жодної обіцянки, які Львівщині дав сьогоднішній уряд, виконано так і не було», – додав він.

Нагадаємо, що угода щодо регіонального розвитку Львівської області, яку мають підписати Кабінет Міністрів України і Львівська обласна рада, передбачає надходження інвестицій в нашу область у розмірі майже 9 мільярдів гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *