ОСТАННІ НОВИНИ

На площі Ринок з’явилися кольорові леви

|

Біля львівської Ратуші сьогодні виставили розмальованих левів у рамках арт-фестивалю “Парад левів”. Як розповів один з ініціаторів акції, директор галереї «Ґердан» Юрій Бойко, від сьогодні леви стоятимуть перед входом у Ратушу аж до закінчення самої акції.

А 16 вересня на площі Ринок буде виставлено ще одну скульптуру лева, яку розмальовуватимуть не художники, а львівські дітлахи.

Розфарбованих левів з площі не забиратимуть навіть уночі. Біля скульптур буде виставлена охорона, а коли падатиме дощ левів накриватимуть.

Нагадаємо, арт-фестиваль «Парад левів» розпочався у Львові 15 серпня. Упродовж нього скульптури левів розмальовували відомі львівські художники, серед яких Олександра Новацька, Ольга Погрібна-Кох, Леся Квик, Володимир Костирко, Юрко Кох та Сергій Міхновський.

Після завершення фестивалю, мистецькі скульптури виставлять на благодійний аукціон. Стартова ціна однієї скульптури буде не менше тисячі гривень. Отримані кошти планують скерувати на облаштування дитячих майданчиків «Левеня».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *