ОСТАННІ НОВИНИ

ВАТ «Концерн Хлібпром» сформував новий склад дирекції

|

31 серпня на загальних зборах акціонерів ВАТ «Концерн Хлібпром» було прийнято рішення про формування персонального складу дирекції, до якого увійшли діючий генеральний директор та четверо членів дирекції, передає прес-служба компанії.

Членами дирекції призначено – на посаду фінансового директора ВАТ «Концерн Хлібпром» – Хруща Р.А., на посаду директора з правових та адміністративних питань – Сьому І.Б., на посаду комерційного директора – Хом`яка А.О. та на посаду операційного директора – Бойка Р.А.

Зборами акціонерів також затверджено рішення наглядової ради концерну від 30.08.2007, щодо обрання головою наглядової ради товариства Даниляка В.В.

Додатково акціонери ВАТ «Концерн Хлібпром» на зборах внесли та затвердили зміни до статуту товариства, пов`язані із збільшенням статутного капіталу, з урахуванням результатів закритого розміщення акцій.

ВАТ „Концерн Хлібпром” входить до холдингу „Універсальна інвестиційна група”.

Концерн є одним з найбільших національних виробників хліба і об`єднує 14 хлібозаводів та 3 комбінати хлібопродуктів з Вінницької, Львівської, Івано-Франківської, Рівненської та Черкаської областей. Компанія займає близько 5,3% національного ринку хлібопродуктів.

Перше півріччя компанія закінчила з прибутком 10,759 млн.грн

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *