ОСТАННІ НОВИНИ

У ЛОДА знову заслухали боржників із виплати зарплати

|

30 серпня в приміщенні облдержадміністрації відбулося розширене засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ярослава Пітка. Комісія пройшла за участю представників прокуратури області, державної податкової адміністрації, правоохоронних органів.

Як передає прес-служба ЛОДА, під час засідання було розглянуто питання про стан погашення заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах та організаціях області.

Було заслухано керівників підприємств – найбільших боржників з виплати заробітної плати: державного підприємства „Львівські авіалінії”, ЗАТ „Автонавантажувач”, КП „Бориславський водоканал”, ВАТ „Новороздільський завод складних мінеральних добрив”, ДП „Львівський державний інститут проектування комунального будівництва „Львівдіпрокомунбуд”, ВАТ „Львівський дослідний нафтомаслозавод”.

За результатами роботи комісії визначено перелік завдань щодо забезпечення в області своєчасної виплати заробітної плати та погашення заборгованості попередніх періодів.

Керівників підприємств було зобов’язано скласти обґрунтовані графіки погашення заборгованості з виплати зарплати із визначенням джерел надходжень коштів, забезпечити їх виконання та своєчасну виплату поточної заробітної плати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *