ОСТАННІ НОВИНИ

ГФЛ звертає увагу прокуратури на незаконність евакуаторів

|

Громадський форум Львова скерував до прокурора Львівської області Анатолія Пришка лист щодо незаконного застосування у Львові евакуаторів. Лист є реакцією на останні рішення виконкому Львівської міської ради від 17 серпня цього року, які повернули евакуацію на вулиці міста.

«Евакуація і надалі залишається незаконною. Ці рішення змінили лише її порядок. Відтепер питання евакуації транспорту вирішують працівники міського управління з питань надзвичайних ситуацій, а не працівники ДАІ. Якщо раніше приводом для евакуації було порушення правил стоянки, то тепер приводом мерія вважає створення надзвичайної ситуації автомобілем», – йдеться у повідомленні.

ГФЛ підтримує заходи щодо вирішення транспортної проблеми, проте наголошує, що всі вони повинні застосовуватися винятково в межах чинного законодавства, і вимагає внести відповідні зміни у згадані рішення виконкому міськради.

«Якщо чинне законодавство не дозволяє вжити адекватних заходів для розв’язання ситуації, то депутати ЛМР разом з міським головою (вони наділені всією повнотою влади) зобов’язані добиватися внесення відповідних змін до чинного законодавства, а не шукати шляхів, як його обійти чи порушити», – зазначено у повідомленні Громадського форуму Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *