ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівобленерго» занепокоєне підготовкою до Євро-2012

|

Відсутністю ясності щодо потреб в електрозабезпеченні чемпіонату Європи з футболу 2012 року, матчі якого проходитимуть у Львові, занепокоєне ВАТ «Львівобленерго». Як повідомляє відділ корпоративних зв’язків товариства, міська рада надала «Львівобленерго» тільки орієнтовний перелік об’єктів, будівництво та реконструкція яких пов’язані з проведенням чемпіонату, без зазначення необхідних електричних потужностей, що робить плани підприємства щодо будівництва та реконструкції електромереж у Львові достатньо нечіткими.

«ВАТ „Львівобленерго” вже неодноразово зверталась до Львівської міськради з цього приводу з листами, наразі очікуємо відповіді. Всі проблемні питання можна вирішити при активній співпраці і спільній зацікавленості Товариства і влади», – зазначено у повідомленні.

У той же час, як повідомляє «Львівобленерго», Мінпаливенерго України затвердило програму розвитку електромереж Львівщини на період до 2011 року, узгоджену керівництвом Львівської області, Держенергонаглядом та Західною Електроенергетичною компанією. Програма зокрема передбачає модернізацію існуючих електромереж та спорудження нових, в ході підготовки до “Євро-2012”. Відтак у вересні цього року очікується завершення розробки “Схеми розвитку електромереж Львівської області”, яку виконує Львівський проектний інститут “Укрзахіденергопроект”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *